AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepleri para dolu görmek

Kahve falında cepleri para dolu görmek

Kahve falında cepleri para dolu görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cepleri para dolu gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında cebi para dolu görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında cepleri para dolu görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında cepte para görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cepten para almak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cepten para bulmak ekmek ve dünya malı alacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceplerine para doldurmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Kahve falında cebimde çok para görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cepten para çıkarmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir