AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenneti görüp girememek

Kahve falında cenneti görüp girememek

Kahve falında cenneti görüp girememek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cenneti görüp girememek gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Kahve falında cenneti görüp girememek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında cennette annesini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennette gezmek işlerinin çok iyi gideceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennete uçtuğunu görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini cennette görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennetten kovulmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir