AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennette gezmek

Kahve falında cennette gezmek

Kahve falında cennette gezmek her konuda şansın yaver gideceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında cennette gezmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Kahve falında cenneti gezmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cennette gezmek aksine daha da zorlaştıracağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında cennete girmeye çalışmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennette olduğunu görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet gitmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin cennete gittiğini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir