AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennette annesini görmek

Kahve falında cennette annesini görmek

Kahve falında cennette annesini görmek aydınlık bir döneme girileceğine, o kapıyı kapatacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Kahve falında cennette annesini gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında cennette annesini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi cennette görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini cennette görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında kendini cennette görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet elması yemek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulur.

Kahve falında cennet meyveleri görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında cenneti anlatmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir