AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenin kusmak

Kahve falında cenin kusmak

Kahve falında cenin kusmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında cenin kusmak gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında cenin kusmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük cenin görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü cenin görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenin ölüsü görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında cenin öldüğünü görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta içinde cenin görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında köpek cenini görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında anne karnında cenin görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir