AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tesbih görmek

Kahve falında altın tesbih görmek

Kahve falında altın tesbih görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, birikmiş parasının olacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulur.

Kahve falında altın tesbih gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında altın tesbih görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş tesbih görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tesbih çekerken görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbihin kopmasını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında namaz tesbihatı görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye tesbih vermek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih yemek fakirlikten kurtulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir