AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yetişmeye çalışmak

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak kendi işine kavuşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında yetişmeye çalışmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında arabaya yetişmeye çalışmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kederleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir