AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize gitmek için hazırlık yapmak hayatının iyileşeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan hazırlığı yapmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yolculuk hazırlığı yapmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında umreye gitmek için hazırlık yapmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir