AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kıldırmak

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın cenaze namazı kılmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının cenaze namazı kılmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, durulacağına delalettir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak hak yolundan uzaklaşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin cenaze namazını kılmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir