AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, başarısının azalacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını imam olarak gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek arif kimselerden sayılacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının imam olduğunu görmek karasızlık yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin imamını görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında imam nikahı kıyılacağını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede imam olmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde imam görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında imamla namaz kılmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir