AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç cenaze görmek

Kahve falında üç cenaze görmek

Kahve falında üç cenaze görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıhhat kazanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üç cenaze gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek sıkıntılarına ortak olacağına, para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba cenaze görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze hazırlamak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan birinin cenazesini görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı cenazesi görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir