AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze çıktığını görmek

Kahve falında cenaze çıktığını görmek

Kahve falında cenaze çıktığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze çıktığını gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Kahve falında bir evden cenaze çıktığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze çıktığını görmek dileklerin gerçekleşeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evden cenaze çıktığını görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Kahve falında cenazeye ağlamak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, dargınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin dirildiğini görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeye gidememek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir