AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeklik soğan görmek

Kahve falında yemeklik soğan görmek

Kahve falında yemeklik soğan görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında yemeklik soğan gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında taze soğan yemek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan cücüğü yemek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında soğan ve sarımsak yemek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında soğanlı yemek çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş soğan yemek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ekmek soğan yemek doğru olanı seçeceğine, borcunun da hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mor soğan yemek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir