AnaSayfa / Genel / Kahve falında çember görmek

Kahve falında çember görmek

Kahve falında çember görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çember gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında pembe çember görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi çember görmek düşmanların önlerinin açılacağına, işlerini düzene sokacağına inanılır.

Kahve falında asker çemberi görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çember takmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çember görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çember bağlamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çember çevirmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çember takmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir