AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirgeden kaçmak

Kahve falında çekirgeden kaçmak

Kahve falında çekirgeden kaçmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, eline büyük paralar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çekirgeden kaçmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında çekirgeden kaçmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirge tutmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çekirge doğurmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında çekirge istilası görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir çekirge görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında çekirgeler görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında bir tane çekirge görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir