AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge ısırması görmek

Kahve falında çekirge ısırması görmek

Kahve falında çekirge ısırması görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirge ısırması gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında çekirge ısırması görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çekirge görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çekirge görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında üzerinde çekirge görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalettir.

Kahve falında örümcek ve çekirge görmek çok daha büyük adımların atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir çekirge görmek hayattan daha zevk alacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok çekirge görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir