AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik çekirdeği ekmek

Kahve falında erik çekirdeği ekmek

Kahve falında erik çekirdeği ekmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında erik çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında erik çekirdeği ekmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında erik çekirdeği görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik çekirdeği görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdekli ekmek yemek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Kahve falında meyve çekirdeği ekmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek mutluluk ve huzur bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek dostlarını da iyi seçeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir