AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon çekirdeği görmek

Kahve falında limon çekirdeği görmek

Kahve falında limon çekirdeği görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında limon çekirdeği gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Kahve falında limon çekirdeği görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon çekirdeği ekmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon çekirdeği yemek makam sahibi olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Kahve falında bir çuval çekirdek görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir