AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek ekmek

Kahve falında çekirdek ekmek

Kahve falında çekirdek ekmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, destek göreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek ekmek gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek ekmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon çekirdeği ekmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdekli ekmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates çekirdeği ekmek güzellik ve hayır geleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir