AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözsüz insan görmek

Kahve falında gözsüz insan görmek

Kahve falında gözsüz insan görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözsüz insan gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında dört gözlü insan görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında kedi gözlü insan görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalettir.

Kahve falında insan gözü görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok gözlü insan görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üç gözlü insan görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü olmayan insan görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözlü insan görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir