Kahve falında ceketini çıkarmak

Kahve falında ceketini çıkarmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rahat bir hayatı olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ceketini çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında ceketi çıkarmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ceket çıkarmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceketini çıkarmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ceket çıkarmak çok kötü durumlara düşüleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Kahve falında ceket giyip çıkarmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında askıda ceket görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden ceket almak aksiliklerin aşılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar ceket giymek görme ve alma şansına sahip olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir