Kahve falında ceket çıkarmak

Kahve falında ceket çıkarmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında ceket çıkarmak gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında ceketini çıkarmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ceket çıkarmak sorunlarının tamamen biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ceket giyip çıkarmak hayırlı günler yaşayacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceketi çıkarmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceket çıkarmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında renkli ceket giymek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ceketi çaldırmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir