AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket yakmak

Kahve falında ceket yakmak

Kahve falında ceket yakmak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında ceket yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Kahve falında ceket yakmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceket hırka görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek kısmet alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceket istemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek şanssızlığının ortadan kalkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında ceket çıkardığını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında yün ceket görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir