AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennemden kurtulmak

Kahve falında cehennemden kurtulmak

Kahve falında cehennemden kurtulmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cehennemden kurtulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında cehennemden kurtulduğunu görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında cehennemden kurtulmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek çaresiz kalacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Kahve falında cehennem meleği görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında cehennemden cennete geçmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak büyük problemler yaşanacağına, sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında ölüp cehenneme gitmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cehenneme gittiğini görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir