AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem meleği görmek

Kahve falında cehennem meleği görmek

Kahve falında cehennem meleği görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kazancın daha da arttırılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında cehennem meleği gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında cehennem meleği görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında cehennem ateşi görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennemden ses duymak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında cehennemden birini kurtarmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında cehennemden çıktığını görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak düşmanların önlerinin açılacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında cehennem zebanisi görmek zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir