AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kazancını arttıracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına inanılır.

Kahve falında cehennemlik olduğunu öğrenmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında cehenneme giden insanlar görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında cehenneme gitmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cehenneme gideceğini görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cehenneme gideceğini duymak huzura ve esenliğe kavuşacağına, işlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüp cehenneme gitmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cehenneme atılmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir