AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennemlik olmak

Kahve falında cehennemlik olmak

Kahve falında cehennemlik olmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, can sıkıcı haberler almaya, üstün başarılar alacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında cehennemlik olmak gördüyseniz:

  • İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız onunla daha çok başbaşa kalabileceğiniz ortamlar hazırlayın.

Kahve falında cehennemden ses duymak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında cehennem çukuru görmek hayırlı haberlere, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında cehenneme girmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, maceralara atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cehenneme atılmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cehenneme gitmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında cehennem azabı çekmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennemden çıktığını görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir