AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tablo görmek

Kahve falında altın tablo görmek

Kahve falında altın tablo görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında altın tablo gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında altın tablo görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi tablo görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında tablo hediye almak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tablo satın almak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında tablo görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında tablo çizmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında tablo yapmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında duvara tablo asmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir