AnaSayfa / Genel / Kahve falında tablo hediye almak

Kahve falında tablo hediye almak

Kahve falında tablo hediye almak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun yaşayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet etmektedir.

Kahve falında tablo hediye almak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında hediye tablo almak başarısının ve mutluluğunun artacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tablo hediye almak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında at tablosu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Kahve falında tablo çizmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalettir.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda tablo görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran tablosu görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir