AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay süzmek

Kahve falında çay süzmek

Kahve falında çay süzmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çay süzmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çay süzmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet eder.

Kahve falında kuran süzmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, edilen duaların tutacağına inanılır.

Kahve falında sütü süzmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında peynir süzmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında yağ süzmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt süzmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç süzmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt süzmek önemli bir lider haline geleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir