AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt süzmek

Kahve falında süt süzmek

Kahve falında süt süzmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında süt süzmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında sütü süzmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt süzmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç süzmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt süzmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında yağ süzmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay süzmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hem yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir süzmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuran süzmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, şöhretli biri olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir