AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç süzmek

Kahve falında pirinç süzmek

Kahve falında pirinç süzmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, aniden evlilik kararı alacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç süzmek gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Kahve falında pirinç süzmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt süzmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ süzmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına işarettir.

Kahve falında çay süzmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında peynir süzmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında sütü süzmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kuran süzmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt süzmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir