AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay hediye almak

Kahve falında çay hediye almak

Kahve falında çay hediye almak insanların hayır dualarını alacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay hediye almak gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında çay bardağı hediye almak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay hediye almak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çay ısmarlamak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan çay görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kenarında oturmak yeni yollara girileceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak sıkıntılarının biteceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çayda yüzdüğünü görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir