Kahve falında çay görüp içmemek

Kahve falında çay görüp içmemek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay görüp içmemek gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Kahve falında çay görüp içmemek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında içi görünen elbise giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında şarap görüp içmemek kendini dinine daha fazla vereceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bira görüp içmemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay içeni görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birine çay içirmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çay içmemek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çay içtiğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top