AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay çiçeği görmek

Kahve falında çay çiçeği görmek

Kahve falında çay çiçeği görmek ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kavgaların biteceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Kahve falında çay çiçeği gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çay çiçeği görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çay görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sütlü çay görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çayın döküldüğünü görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitki çayı yapmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay demi görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çaydan yanmak helal lokmalar yiyeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir