AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takı bulmak

Kahve falında altın takı bulmak

Kahve falında altın takı bulmak her şeyin gönlünce olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takı bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında altın takı bulmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takılar bulmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet eder.

Kahve falında değerli takılar bulmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında takı seti bulmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı bulmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı bulduğunu görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gümüş takı bulmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yolda takı bulmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir