Kahve falında çatıyı yıkmak

Kahve falında çatıyı yıkmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, beklenen mirasın alınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, önemli işlere imza atacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Kahve falında çatıyı yıkmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin çatısını yıkmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Kahve falında çatıyı yıkmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yığılı kıyafet görmek kar elde edileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev yıkmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında dozerle ev yıkmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yığılı taş görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bina yıkmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yığılı buğday görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top