AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı çatışmada olmak

Kahve falında silahlı çatışmada olmak

Kahve falında silahlı çatışmada olmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, harama göz dikmeyeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmada olmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında silahlı çatışmada olmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlarla çatışma görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmaya girmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında silah çatışması görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında silahlı çatışmada bulunmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işarettir.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir