AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı renk görmek

Kahve falında altın sarısı renk görmek

Kahve falında altın sarısı renk görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı renk gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında altın sarı renk görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında altın sarısı renk görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında açık sarı renk görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek iyi geçim halinde kalacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kıyafet görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir