AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli kağıt görmek

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek âlim kişiler arasına gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, uzaktan haberler işiteceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı renkli kağıt gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında sarı renk kağıt görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli kağıt görmek günlerini hastanede geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında renkli kağıt para görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kağıt görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, saygın biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kağıtlar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında sarı kağıt para görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir