AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı kolye görmek

Kahve falında altın sarısı kolye görmek

Kahve falında altın sarısı kolye görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gelişim içine girileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, başına türlü belalar geleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı kolye gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında altın sarısı kolye görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kolye görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye vermek malının da eksilmeyeceğine, enerjisini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak hoşluklarla karşılaşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye hediye etmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında birine altın kolye görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolye düşürmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir