AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan inememek

Kahve falında ağaçtan inememek

Kahve falında ağaçtan inememek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan inememek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Kahve falında ağaçtan inememek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında ingiliz kraliçesini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ing konuşmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden inememek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, olumsuz olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ingiliz birini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden inememek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında inege ot vermek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ingiltere kraliçesini görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir