AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye ve bilezik gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik kolye görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında altın kolye bilezik görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kolye bilezik görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak güvensizliğini yeneceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir