AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç köpek görmek

Kahve falında aç köpek görmek

Kahve falında aç köpek görmek sermayesinin boşa gideceğine, donatacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında aç köpek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında aç köpek doğurmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında aç köpeği doyurmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında aç köpekler görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında aç köpek görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında orucu açamamak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aç insanı doyurmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek açmış görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeni açan çiçek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir