AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatallı iğne görmek

Kahve falında çatallı iğne görmek

Kahve falında çatallı iğne görmek insanlara yol göstereceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında çatallı iğne gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında çatallı iğne görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatal iğne almak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatalla yemek yedirmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ondan şifa göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çatal saplamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında çatal ve bıçak görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, güzel bir iş fırsatına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir