AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çatal bıçak görmek

Kahve falında kirli çatal bıçak görmek

Kahve falında kirli çatal bıçak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında kirli çatal bıçak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kirli çatal bıçak görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek hayırlı işlere imza atacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kirli çatal görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal ve bıçak görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalet eder.

Kahve falında çatal bıçak atmak ruhen güzelleşeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Kahve falında çatal bıçak takımı almak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında gümüş çatal bıçak görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında çatal bıçak kaşık görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir