AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çaresiz görmek

Kahve falında kendini çaresiz görmek

Kahve falında kendini çaresiz görmek adeta havalara uçacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendini çaresiz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Kahve falında çaresizce ağlamak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında çare bulmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çaresiz görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çaresiz kalmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, endişeli durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini çaresiz görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında çaresizlikten ağlamak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çaresiz görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir