AnaSayfa / Genel / Kahve falında çare bulmak

Kahve falında çare bulmak

Kahve falında çare bulmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, para yatıracağına işarettir.

Kahve falında çare bulmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çare bulmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet eder.

Kahve falında çaresizce ağlamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çaresiz görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çaresiz görmek hem de çok üzüleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çaresiz kalmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet eder.

Kahve falında çaresizlikten ağlamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çaresiz görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir