AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çaresiz görmek

Kahve falında birini çaresiz görmek

Kahve falında birini çaresiz görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çaresiz gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında birini çaresiz görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Kahve falında çaresizce ağlamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çaresiz görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çare bulmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çaresiz görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Kahve falında çaresizlikten ağlamak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kısmetin ve şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaresiz kalmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir