AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı kaybetmek

Kahve falında çantayı kaybetmek

Kahve falında çantayı kaybetmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, haram mala, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında para dolu çanta kaybetmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt çantası kaybetmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulur.

Kahve falında çanta kaybetmek sonra bulmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çanta kaybetmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çanta kaybetmek çaresiz kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir